Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.229.126.29 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
56 berichten.
Peter van Meppelen Scheppink Peter van Meppelen Scheppink uit Barendrecht schreef op 19 januari 2018 om 11:55:
Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Leo bedankt voor de leerzame lessen! Ik heb het als erg prettig ervaren, de rust die je uitstraalde en de ontspannen sfeer waarmee de lessen verliepen.
Michiel van der Meer Michiel van der Meer uit Rotterdam schreef op 17 januari 2018 om 12:54:
in 1 keer geslaagd. geweldige rijschool, erg aanbevolen
vera hoekwater vera hoekwater uit heerjansdam schreef op 12 januari 2018 om 11:45:
Onwijs veel geleerd en ook heel veel plezier gehad. Gezellige maar ook goede rijschool waar je goed op kunt vertrouwen. Bedankt Leo!;)
Maurice de Vries Maurice de Vries uit Heerjansdam schreef op 10 januari 2018 om 20:01:
Alles in 1 keer gehaald! Mede dankzij de fijne en goede lessen van Leo! Altijd leuke gesprekken, veel gelachen en goede uitleg! Leo bedankt!
Brian Bandel Brian Bandel uit Heerjansdam schreef op 22 december 2017 om 18:35:
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! De lessen bij Leo waren altijd erg leuk en leerzaam. Je kan altijd erg goeie en leuke gesprekken met Leo voeren. Ik raad deze rijschool zeker aan. Leo bedankt!
Harmen Appelman Harmen Appelman uit Dirksland schreef op 30 november 2017 om 22:43:
Ik heb de lessen van Leo als zeer fijn ervaren! Hij is rustig en relax. Je voelt je gelijk op je gemak. Je kan leuk met hem praten en hij heeft humor! Verder rij je in een brute BMW! Het was top Leo!
Max Witte Max Witte uit Barendrecht schreef op 22 november 2017 om 00:58:
In één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Leo legt alles rustig uit en heeft daarnaast ook nog eens een goed gevoel voor humor! Nogmaals bedankt Leo voor alle leuke en leerzame lessen!
Max Max uit Heerjansdam schreef op 21 november 2017 om 21:07:
Vandaag voor de eerste keer afgereden in 1 keer geslaagd. Het was altijd gezellig met Leo en altijd een goede uitleg, zeker een aanrader!!
Marrit van Eck Marrit van Eck uit Barendrecht schreef op 2 oktober 2017 om 13:26:
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs bij Landzicht! Het is echt een goede rijschool en zou hem dan ook echt aanraden. Je krijgt de uren dat je lest alles rustig uitglegd. Echt een super goede rijschool! Bedankt Leo!
Nick Velthuizen Nick Velthuizen uit Ridderkerk schreef op 26 september 2017 om 12:08:
Vandaag voor de eerste keer afgereden en meteen geslaagd! Dankzij de goede hulp van Leo. Hij geeft rustig rijles en is ook in voor een grapje op zijn tijd. Een echte aanrader!
Djan Loos Djan Loos uit Heerjansdam schreef op 10 juli 2017 om 12:21:
Vandaag me rijbewijs gehaald mede dankzij Leo. Ik heb eerder bij een andere rijschool lessen gevolgd, waar ik niet zo'n goede ervaring heb gehad. Tot dat ik bij Leo kwam lessen. En ik nu kan zeggen "was ik maar eerder bij Leo gaan lessen". Het is een hele rustige man die ook humor heeft en gewoon duidelijke instructies geeft.
Shanne Shanne schreef op 8 juli 2017 om 19:24:
Altijd leerzame en leuke lessen, Leo heeft veel geduld en legt vooral de focus op de dingen die je moeilijk vind. Ik ben de 3e keer geslaagd en Leo heeft mij tussen de examens door altijd geholpen, zodat ik mijzelf kon verbeteren! Ik raad autorijschool Landzicht dan ook zeker aan.
Larissa Larissa uit Barendrecht schreef op 20 juni 2017 om 14:40:
Ik heb met veel plezier gelest bij Leo! Ik heb nu bijna een jaar mijn rijbewijs en rij al hele stukken in mijn auto. Nu ik mijn rijbewijs heb kan ik echt niet meer zonder. Allemaal dankzij Leo!
Danique Danique uit IJsselmonde schreef op 18 juni 2017 om 08:39:
Leo is een hele gezellige man en je kan er super hard mee lachen. Ook heeft hij er voor gezorgd dat ik goed genoeg kan rijden om mijn rijbewijs in 1 x te halen! En dat is gelukt! Leo bedankt voor alle leerzame lessen!
Isa Isa uit Ridderkerk schreef op 16 juni 2017 om 10:02:
Ik heb mijn rijbewijs in 2 keer gehaald. Het zijn zeer leerzame lessen en het is ook erg handig dat je bij Leo zowel overdag als in de avonduren terecht kan! Heel erg bedankt Leo!
Judith Judith uit Rhoon schreef op 12 juni 2017 om 16:37:
Ik heb dankzij Leo nu een aantal maandjes mijn rijbewijs. Ik ben blij dat ik ervoor had gekozen om bij Leo mijn autorijlessen te volgen. Zijn lessen zijn leerzaam, duidelijk en zijn eindeloze geduld onmisbaar. Leo geeft je de ruimte om tijdens de lessen te oefenen met de dingen waar je nog moeite mee heb en is eerlijk over je resultaten. Daarnaast maakte Leo's humor de lessen gezellig. Dus kortom, ben je opzoek naar een goede autorijschool, dan zou ik zeker kiezen voor autorijschool Landzicht!! Nogmaals bedankt Leo!
Danielle Danielle uit Barendrecht schreef op 12 juni 2017 om 10:11:
Ik heb bijna al weer een half jaar mijn rijbewijs en dankzij de fijne lessen van Leo ben ik in 1 keer geslaagd! Hij zit er altijd rustig bij en is altijd wel in voor een lolletje. Kortom, hele leuke lessen, en zeker een aanrader!!! Leo, nogmaals bedankt!
Femke Femke uit Rotterdam schreef op 11 juni 2017 om 09:39:
Leuke rijlessen gehad bij Landzicht. De auto rijdt heerlijk en Leo zelf is altijd flexibel als het gaat om rijlessen plannen. Zeker aan te raden! Bedankt Leo
Emma Emma uit Barendrecht schreef op 9 juni 2017 om 21:13:
Ik raad iedereen rijschool Landzicht aan! Doordat Leo altijd rustig bleef tijdens mijn lessen bleef ik dat zelf ook. Ik ben voor mijn praktijkexamen in 1 keer geslaagd!
Thomas Ahsman Thomas Ahsman uit Barendrecht schreef op 7 juni 2017 om 21:38:
twee maanden geleden heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Leo neemt de tijd voor je en stelt je altijd op je gemak. Ook zorgt hij ervoor dat de lessen leuk zijn en vooral heel leerzaam. Ik raad Autorijschool Landzicht daardoor ook aan! Bedankt Leo