Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.254.59 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
119 berichten.
Jort Jort uit Heerjansdam heeft geschreven op 28 augustus 2020 om 11:56
Na drie keer zakken bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar Landzicht. Waarna ik direct geslaagd was voor mijn praktijkexamen. Leo's geduld en nuchterheid hebben mij er echt doorheen geholpen. Altijd stipt op tijd en flexibel met lestijden. Daarnaast is het in de auto altijd gezellig. Leo bedankt!
Lars Lars uit Barendrecht heeft geschreven op 25 augustus 2020 om 20:38
In 1 keer geslaagd voor het praktijkexamen vandaag. Leo is een goede en rustige instructeur en hij weet waar hij het over heeft tijdens de lessen. Alle belangrijke aspecten voor het examen oefent hij tijdens de lessen waardoor je prima bent voorbereid. Zeker een aanrader voor iedereen! Hartelijk dank voor de leerzame lessen Leo!
Lydia Lydia uit Rotterdam heeft geschreven op 21 augustus 2020 om 15:16
Vanochtend in één keer geslaagd, dit kon ook niet anders want Leo is een ontzettend goede instructeur met veel geduld. In de auto is het altijd gezellig met een praatje en een grapje. Leo hartelijk bedankt!
Bart Hanselman Bart Hanselman uit Barendrecht heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 11:59
Vanochtend heb ik afgereden en ik ben in 1x geslaagd met dank aan Leo. Altijd op tijd, gezellige praatjes in de auto en erg fijne manier van les geven. Bedankt Leo!
Jinne Baardse Jinne Baardse uit Barendrecht heeft geschreven op 19 augustus 2020 om 15:53
Vanochtend ben ik geslaagd voor mijn examen. Ik heb erg fijn gelest bij Leo. Altijd relaxed en gezellig. Hartelijk dank Leo!
Anne-José Kraak Anne-José Kraak uit Hendrik ido ambacht. heeft geschreven op 19 augustus 2020 om 14:05
Gisteren geslaagd voor me examen!!😁 Heb een fijne tijd gehad bij Leo. Hij was altijd rustig/duidelijk tijdens het rijden. Ook hield hij wel van een babbel wat ik zelf super fijn vond. Zo ga je ook niet te veel nadenken over hoe het ook al weer moet. Ik heb zelf altijd aan kunnen geven als iets niet lekker ging en ik iets toch nog een keer wou oefenen. Uiteindelijk zelfverzekerd het examen in gegaan en geslaagd. Hartelijk bedankt voor alles Leo!!
Amber Rosman Amber Rosman uit Heerjansdam heeft geschreven op 13 augustus 2020 om 14:59
Vanochtend heb ik in 1x mijn praktijkexamen gehaald. Ben hier heel erg blij mee. Leo bedankt voor de leuke, leerzame, maar zeker ook gezellige lessen. Bij autorijschool Landzicht krijg je duidelijk en rustig uitleg tijdens het rijden en Leo is erg flexibel met de tijden en dagen waarop je kan rijden. Dit is super fijn!
Seb Seb uit Heerjansdam heeft geschreven op 8 augustus 2020 om 14:01
Lekker gelest Leo. Bedankt in één keer geslaagd !
Fabienne Van der Elst Fabienne Van der Elst uit rhoon heeft geschreven op 29 juli 2020 om 15:30
Ik heb gister in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Leo bedankt voor de leerzame en gezellige lessen! Het ging allemaal erg vlot en de lessen inplannen ging altijd erg flexibel en soepel! Bedankt!
Marit Marit uit Barendrecht heeft geschreven op 20 juli 2020 om 22:48
Vandaag in 1 keer mijn praktijkexamen gehaald! Bedankt Leo voor de leuke en leerzame lessen
Jip van Westen Jip van Westen uit Barendrecht heeft geschreven op 13 juli 2020 om 11:11
Vandaag m’n praktijkexamen gehaald! Leo u krijgt toch wel heel veel credits! Hartstikke bedankt voor alle leerzame, leuke, gezellige lessen! Ik kan me geen betere man naast me bedenken tijdens de lessen! Nogmaals Leo bedankt voor alles!!!
Maurice Maurice uit Heerjansdam heeft geschreven op 7 juli 2020 om 13:15
Vandaag mijn rijbewijs gehaald, bedankt voor de goede lessen Leo! Leo is altijd lekker relaxed tijdens het lessen, maar weet wel goed waar hij mee bezig is. Zeker een aanrader!
Jan Noorman Jan Noorman uit Barendrecht heeft geschreven op 6 juli 2020 om 17:21
Ik heb bij Leo rijlessen gehad en het beviel me enorm. Ik heb ook in een keer mijn praktijk gehaald. Tijdens de lessen heb ik veel gelachen met Leo en het is zeker een aanrader om hier te lessen.
Rick de leeuw Rick de leeuw uit Barendrecht heeft geschreven op 27 februari 2020 om 22:14
Ik heb vandaag m'n praktijk examen in ene keer gehaald. Heb met veel plezier en gemak de lessen gevolg. Door de fijne aanwijzingen en tips van Leo voelde ik me meer zelfverzekerd achter het stuur. Het makkelijkere contact was ook zeker fijn. Ik kijk positief terug op dit avontuur. Hartstikke bedankt Leo.
Kirsten Kirsten heeft geschreven op 27 februari 2020 om 19:09
Dankzij Leo heb ik deze week mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik heb elke keer met plezier mijn rijlessen gevolgd door de gezellige en rustige sfeer die Leo creëert. Ik heb geen enkel moment met ongemak achter het stuur gezeten. Bedankt Leo voor alle gezellige gesprekken!
Noortje Noortje uit Ridderkerk heeft geschreven op 3 februari 2020 om 22:15
Ik heb hele leuke rijlessen gehad, het was altijd erg gezellig onderweg. Door de lessen is het mij gelukt om in één keer te slagen voor mijn rijbewijs. Autorijschool landzicht is zeker een aanrader. Leo geeft leuke lessen en maakt er altijd iets leuks van!
Esther Esther heeft geschreven op 11 januari 2020 om 13:17
Leo is een fijne, geduldige en gezellige instructeur, die zorgt dat je je vanaf het eerste moment comfortabel voelt in de auto. De lessen waren leuk en leerzaam, en mijn rijbewijs heb ik dan ook in 1 keer gehaald!
ivan ivan heeft geschreven op 3 januari 2020 om 17:57
leo is een leuke en spontane rij instructeur waarmee je veel kan lachen, maar als het nodig is ook zeker serieus en je goed coacht met het rijden. Leo bedankt voor alle leuke lessen en de de autodrop natuurlijk ; )
Tirza Tirza uit Barendrecht heeft geschreven op 22 december 2019 om 19:51
Dankjewel voor de prettige lessen. Door jou, Leo, ben ik deze week in 1 x geslaagd! Altijd rustig in de lessen, wat hielp om mij ook rustig te houden. Bedankt voor alles!
Maaike Maaike uit Barendrecht heeft geschreven op 7 december 2019 om 11:16
Deze week mijn examen gehaald met dank aan alle leerzame lessen van Leo. Heel erg bedankt!