Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.254.59 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
119 berichten.
Geert Timmerman Geert Timmerman uit Heerjansdam heeft geschreven op 26 november 2019 om 17:02
Na drie keer gezakt te zijn bij een andere rijschool, haalde ik bij Landzicht in één keer gehaald. Rustige begeleiding en altijd op tijd. Helemaal top!
Valentijn Valentijn uit Rotterdam heeft geschreven op 19 november 2019 om 10:22
Leo is iemand die bij mij het plezier in autorijden heeft teruggebracht. Na een minder leuke ervaring bij een andere rijschool was ik heel blij met de gezellige, rustige en nuchtere manier van lesgeven bij Leo. Bedankt daarvoor!
Daniëlle Daniëlle uit Barendrecht heeft geschreven op 12 november 2019 om 17:42
Ja hoor!! Ik heb ‘m in één keer m’n rijbewijs. En dat, dankzij Leo. Hij heeft me op weg geholpen naar mijn rijexamen. Leo geeft goed les, is duidelijk en super geduldig en ik ben heel blij dat ik bij deze toffe rijschool heb mogen lessen. Dankjewel Leo!!!
Roos Rozendaal Roos Rozendaal uit Barendrecht heeft geschreven op 2 mei 2019 om 20:28
Ik heb dankzij Leo in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ik heb veel leuke en leerzame lessen bij Leo gehad en ik ben blij dat ik bij deze rijschool mijn rijbewijs heb gehaald. Bedankt voor alle gezellige lessen!!
Mandy Mandy uit Dordrecht heeft geschreven op 15 april 2019 om 21:58
Ik raad rijschool Landzicht aan iedereen aan die nerveus is, perfectionistisch is en onzeker is. Leo stelt je op je gemak. Komt altijd op tijd en is een hele fijne relaxte instructeur. Het is fijn om altijd dezelfde auto te rijden (hoewel de nieuwe bmw net voor mn examen kwam, hele fijne auto overigens!) met dezelfde instructeur te rijden en niemand op te hoeven halen en thuis te brengen. Hierop heb ik de rijschool uitkozen en Leo vond het geen probleem om een eindje naar me toe te rijden, waarvoor dank! Leo neemt alle tijd voor je en besteed extra aandacht aan de punten die je moeilijk vind of waarvan hij ziet dat je dat nog wat onder de knie moet krijgen. (Ondanks mijn vrijstellingen moest ik blijven parkeren ;-)) Lieve Leo. Bedankt voor alle gezellige lessen, je vertrouwen en je wijsheden. Dankzij jouw engelengeduld, humor, fijne gesprekken heb je mijn faalangst onder controle kunnen houden. Ik ben er stellig van overtuigd dat ik dankzij jouw peptalk en grapjes zo net voor mn examen in één keer geslaagd ben. Ik kan niet anders dan je dankbaar zijn!
Gina Gina heeft geschreven op 7 maart 2019 om 14:18
Gisteren dan ook eindelijk mijn rijbewijs behaald dankzij Leo! Leo is een rustige, grappige en geduldige instructeur die je op je gemak steld en waarbij fouten maken niet erg is. Bedankt voor de fijne lessen Leo en veel plezier en succes met de nieuwe BMW!
Aimée ten Geuzendam Aimée ten Geuzendam uit Barendrecht heeft geschreven op 5 december 2018 om 20:04
Ik vond de rijlessen leuk en ook heel leerzaam. Met de wijze lessen van Leo heb ik mijn praktijk in één keer gehaald, bedankt Leo!
jessie jessie uit Barendrecht heeft geschreven op 4 december 2018 om 21:01
Ontzettend leuke en leerzame lessen met een super leuke, goede en leerzame instructeur ! Ik raad landzicht bij iedereen aan! Dankjewel Leo voor alles!
Aniek Aniek uit Barendrecht heeft geschreven op 5 november 2018 om 13:12
Beste Leo, ontzettend bedankt voor alle leerzame lessen. Groetjes aniek
Dilay Dilay uit Rotterdam heeft geschreven op 29 september 2018 om 19:07
Leo, je bent een ontzettend goede instructeur! Ondanks dat ik af en toe een stoeprand mee nam, bleef je toch vertrouwen erin hebben😂. Ik raad Landzicht bij iedereen aan! Het was vooral fijn dat je continu één vaste instructeur had die enorm veel geduld heeft. Dat maakt het lessen veel prettiger. IIn één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Hele fijne en gezellige lessen gehad tijdens het lessen. Bedankt Leo!😬
Naomi Voortman Naomi Voortman uit Rotterdam heeft geschreven op 9 augustus 2018 om 14:09
Vandaag geslaagd voor mij rijbewijs. Rijsschool Landzicht is zeker een aanrader. Leo neemt alle tijd voor je, en is erg geduldig. Wat ik vooral fijn vond is dat je altijd alleen kon rijden en uiteraard dezelfde instructeur had. Leo was altijd op tijd en geen minuut te laat, dit is zeker een pluspunt. Ik heb de rijlessen fijn en vooral rustig/relax ervaren, je wist altijd goed waar je aan toe was door de aanwijzingen die Leo gaf. Leo, enorm bedankt voor alle goede en leerzame lessen.
Quincy Quincy uit Rotterdam heeft geschreven op 27 juni 2018 om 17:49
Als allereerst, dankuwel Leo voor alle leerzame en gezellige lessen! Leo is iemand die je met alles wilt helpen, de tijd voor je neemt en nog eens enorm gezellig is. Autorijschool Landzicht raad ik zeker aan iedereen aan.
Jarno Jarno uit Barendrecht heeft geschreven op 12 juni 2018 om 20:18
Voor wie het wil weten, ik raad Autorijschool Landzicht iedereen aan. Leo is een gezellige man met een goed gevoel voor humor. Hij is zeer kundig in zijn vak en zal je goed begeleiden. Zijn lessen waren altijd leuk en we hebben goed gelachen. Ik heb dankzij Leo mijn rijbewijs gehaald en ben er zeker blij mee.
Manon Schmid Manon Schmid uit Heerjansdam heeft geschreven op 11 juni 2018 om 17:43
Ik heb erg fijne en gezellige lessen gehad bij Leo, hij legt alles rustig uit en helpt je altijd! Ik ben laatst in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs, heel erg bedankt voor de fijne samenwerking Leo!
Mark van Gameren Mark van Gameren heeft geschreven op 9 mei 2018 om 21:27
Altijd leuke en leerzame lessen gehad. Hierdoor in 1x mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Leo!
Sven Sven heeft geschreven op 4 mei 2018 om 17:52
Met veel plezier mijn lessen gevolgd bij Leo. Staat er allemaal positief in en helpt je waar nodig. Was een fijne samenwerking!
Floor Floor uit Barendrecht heeft geschreven op 30 april 2018 om 17:35
Ik heb gezellige en leerzame rijlessen gehad. Altijd netjes op tijd en flexibel in lestijden. In een keer geslaagd! Heel erg bedankt Leo!
Jurre Jurre uit Barendrecht heeft geschreven op 28 april 2018 om 10:39
1e keer geslaagd en nu de weg op! Bedankt leo!
Meike Campen Meike Campen uit Barendrecht heeft geschreven op 25 april 2018 om 21:04
In 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen bij Leo. Leerzame lessen met een relaxte sfeer. Bedankt Leo!
Amber Govaert Amber Govaert uit Barendrecht heeft geschreven op 24 april 2018 om 20:20
geslaagd voor mijn examen! Heel erg bedankt voor alle leerzame en leuke lessen Leo. Altijd een relaxte sfeer en nooit een minuut later aan een les begonnen, geweldig!