Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.234.223 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
108 berichten.
Marrit van Eck Marrit van Eck uit Barendrecht heeft geschreven op 2 oktober 2017 om 13:26
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs bij Landzicht! Het is echt een goede rijschool en zou hem dan ook echt aanraden. Je krijgt de uren dat je lest alles rustig uitglegd. Echt een super goede rijschool! Bedankt Leo!
Nick Velthuizen Nick Velthuizen uit Ridderkerk heeft geschreven op 26 september 2017 om 12:08
Vandaag voor de eerste keer afgereden en meteen geslaagd! Dankzij de goede hulp van Leo. Hij geeft rustig rijles en is ook in voor een grapje op zijn tijd. Een echte aanrader!
Djan Loos Djan Loos uit Heerjansdam heeft geschreven op 10 juli 2017 om 12:21
Vandaag me rijbewijs gehaald mede dankzij Leo. Ik heb eerder bij een andere rijschool lessen gevolgd, waar ik niet zo'n goede ervaring heb gehad. Tot dat ik bij Leo kwam lessen. En ik nu kan zeggen "was ik maar eerder bij Leo gaan lessen". Het is een hele rustige man die ook humor heeft en gewoon duidelijke instructies geeft.
Shanne Shanne heeft geschreven op 8 juli 2017 om 19:24
Altijd leerzame en leuke lessen, Leo heeft veel geduld en legt vooral de focus op de dingen die je moeilijk vind. Ik ben de 3e keer geslaagd en Leo heeft mij tussen de examens door altijd geholpen, zodat ik mijzelf kon verbeteren! Ik raad autorijschool Landzicht dan ook zeker aan.
Larissa Larissa uit Barendrecht heeft geschreven op 20 juni 2017 om 14:40
Ik heb met veel plezier gelest bij Leo! Ik heb nu bijna een jaar mijn rijbewijs en rij al hele stukken in mijn auto. Nu ik mijn rijbewijs heb kan ik echt niet meer zonder. Allemaal dankzij Leo!
Danique Danique uit IJsselmonde heeft geschreven op 18 juni 2017 om 08:39
Leo is een hele gezellige man en je kan er super hard mee lachen. Ook heeft hij er voor gezorgd dat ik goed genoeg kan rijden om mijn rijbewijs in 1 x te halen! En dat is gelukt! Leo bedankt voor alle leerzame lessen!
Isa Isa uit Ridderkerk heeft geschreven op 16 juni 2017 om 10:02
Ik heb mijn rijbewijs in 2 keer gehaald. Het zijn zeer leerzame lessen en het is ook erg handig dat je bij Leo zowel overdag als in de avonduren terecht kan! Heel erg bedankt Leo!
Judith Judith uit Rhoon heeft geschreven op 12 juni 2017 om 16:37
Ik heb dankzij Leo nu een aantal maandjes mijn rijbewijs. Ik ben blij dat ik ervoor had gekozen om bij Leo mijn autorijlessen te volgen. Zijn lessen zijn leerzaam, duidelijk en zijn eindeloze geduld onmisbaar. Leo geeft je de ruimte om tijdens de lessen te oefenen met de dingen waar je nog moeite mee heb en is eerlijk over je resultaten. Daarnaast maakte Leo's humor de lessen gezellig. Dus kortom, ben je opzoek naar een goede autorijschool, dan zou ik zeker kiezen voor autorijschool Landzicht!! Nogmaals bedankt Leo!
Danielle Danielle uit Barendrecht heeft geschreven op 12 juni 2017 om 10:11
Ik heb bijna al weer een half jaar mijn rijbewijs en dankzij de fijne lessen van Leo ben ik in 1 keer geslaagd! Hij zit er altijd rustig bij en is altijd wel in voor een lolletje. Kortom, hele leuke lessen, en zeker een aanrader!!! Leo, nogmaals bedankt!
Femke Femke uit Rotterdam heeft geschreven op 11 juni 2017 om 09:39
Leuke rijlessen gehad bij Landzicht. De auto rijdt heerlijk en Leo zelf is altijd flexibel als het gaat om rijlessen plannen. Zeker aan te raden! Bedankt Leo
Emma Emma uit Barendrecht heeft geschreven op 9 juni 2017 om 21:13
Ik raad iedereen rijschool Landzicht aan! Doordat Leo altijd rustig bleef tijdens mijn lessen bleef ik dat zelf ook. Ik ben voor mijn praktijkexamen in 1 keer geslaagd!
Thomas Ahsman Thomas Ahsman uit Barendrecht heeft geschreven op 7 juni 2017 om 21:38
twee maanden geleden heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Leo neemt de tijd voor je en stelt je altijd op je gemak. Ook zorgt hij ervoor dat de lessen leuk zijn en vooral heel leerzaam. Ik raad Autorijschool Landzicht daardoor ook aan! Bedankt Leo
Dominique Dominique uit Barendrecht heeft geschreven op 7 juni 2017 om 12:45
De lessen van Leo zijn leerzaam en gezellig! Ook heeft Leo onwijs veel geduld en stelt je op je gemak tijdens het rijden. Daardoor heb ook ik mijn rijbewijs in 1x gehaald, Leo bedankt!
Marjolein Marjolein uit Barendrecht heeft geschreven op 6 juni 2017 om 13:59
Inmiddels heb ik al bijna 6 jaar mijn rijbewijs, maar de lessen van Leo zijn als de dag van gister. Ik ben van een andere rijschool naar Landzicht gekomen. Hier is Leo goed mee omgegaan. Wat ik zo fijn vond aan de lessen was dat hij je echt leerde hoe te reflecteren op je eigen 'rijkunsten'. Dit zorgde er voor dat alles wat je leerde ook goed bleef hangen. Tot de dag van vandaag gebruik in deze tips en trucs nog steeds. Ook had Leo engelengeduld. Er werd nooit geoordeeld, maar gevraagd wat ik er nu zelf van vond. Ik denk dat, dat een van de belangrijkste dingen is aan leren rijden. Ik zal iedereen aanraden om bij Landzicht te lessen, omdat ik denk dat het niet gaat om het papiertje, maar om goed te leren rijden. Zo heb ik toen der tijd 24 lessen over gedaan en heb in een keer mijn rijbewijs gehaald.
Wesley van Felius Wesley van Felius uit Barendrecht heeft geschreven op 5 juni 2017 om 19:56
Door de leuke en vooral leerzame lessen van Leo heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Leo is een kundige leraar met geduld, deze eigenschappen vond ik zelf erg prettig tijdens het lessen. Leo nogmaals bedankt!
Gieneke Gieneke heeft geschreven op 5 juni 2017 om 10:45
Vorige week heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald door de goede en leuke lessen met Leo! Hij is een geduldige leraar waarmee altijd wat te lachen valt! Bedankt Leo!
Robin Robin uit Barendrecht heeft geschreven op 4 juni 2017 om 18:48
Drie weken geleden heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, dit zou niet gelukt zijn zonder de leuke maar ook leerzame lessen van Leo. Ik wil u nogmaals bedanken. Een echte aanrader!!
Nadine Nadine uit Barendrecht heeft geschreven op 4 juni 2017 om 11:29
Het is alweer een tijdje geleden, ongeveer 3 jaar, heb ik mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Landzicht. Ik vond het erg fijn dat je niemand hoeft op te halen en dat je jezelf thuis brengt. Daarnaast is Leo een lieve man en voel je je op je gemak tijdens het lessen. Echt een aanrader!
Minoesch Polet Minoesch Polet uit Barendrecht heeft geschreven op 3 juni 2017 om 18:56
Heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! En dat allemaal dankzij Leo. Als ik terug denk aan mijn lessen die ik heb gehad vond ik ze zeer leerzaam, duidelijk, geruststellend, en super gezellig! Altijd veel gelachen en altijd gezellige, leuke gesprekken gehad. Ik voelde mij altijd erg veilig bij Leo in de auto. Hij let altijd goed op tijdens de gesprekken door en hij is erg geduldig. Het maakt niet uit of je paar keer een foutje maakt. En als dat dan af en toe gebeurd dan blijft hij rustig en helpt hij gelijk als dat nodig is. Voor iedereen is Autorijschool Landzicht zeker een dikke aanrader!!!
Sophie Sophie uit Barendrecht heeft geschreven op 13 maart 2017 om 20:44
Leo bedankt voor de erg leuke en leerzame lessen! ook ik heb in 1 keer m'n rijbewijs gehaald!