Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.254.59 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
119 berichten.
Femke Femke uit Rotterdam heeft geschreven op 11 juni 2017 om 09:39
Leuke rijlessen gehad bij Landzicht. De auto rijdt heerlijk en Leo zelf is altijd flexibel als het gaat om rijlessen plannen. Zeker aan te raden! Bedankt Leo
Emma Emma uit Barendrecht heeft geschreven op 9 juni 2017 om 21:13
Ik raad iedereen rijschool Landzicht aan! Doordat Leo altijd rustig bleef tijdens mijn lessen bleef ik dat zelf ook. Ik ben voor mijn praktijkexamen in 1 keer geslaagd!
Thomas Ahsman Thomas Ahsman uit Barendrecht heeft geschreven op 7 juni 2017 om 21:38
twee maanden geleden heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Leo neemt de tijd voor je en stelt je altijd op je gemak. Ook zorgt hij ervoor dat de lessen leuk zijn en vooral heel leerzaam. Ik raad Autorijschool Landzicht daardoor ook aan! Bedankt Leo
Dominique Dominique uit Barendrecht heeft geschreven op 7 juni 2017 om 12:45
De lessen van Leo zijn leerzaam en gezellig! Ook heeft Leo onwijs veel geduld en stelt je op je gemak tijdens het rijden. Daardoor heb ook ik mijn rijbewijs in 1x gehaald, Leo bedankt!
Marjolein Marjolein uit Barendrecht heeft geschreven op 6 juni 2017 om 13:59
Inmiddels heb ik al bijna 6 jaar mijn rijbewijs, maar de lessen van Leo zijn als de dag van gister. Ik ben van een andere rijschool naar Landzicht gekomen. Hier is Leo goed mee omgegaan. Wat ik zo fijn vond aan de lessen was dat hij je echt leerde hoe te reflecteren op je eigen 'rijkunsten'. Dit zorgde er voor dat alles wat je leerde ook goed bleef hangen. Tot de dag van vandaag gebruik in deze tips en trucs nog steeds. Ook had Leo engelengeduld. Er werd nooit geoordeeld, maar gevraagd wat ik er nu zelf van vond. Ik denk dat, dat een van de belangrijkste dingen is aan leren rijden. Ik zal iedereen aanraden om bij Landzicht te lessen, omdat ik denk dat het niet gaat om het papiertje, maar om goed te leren rijden. Zo heb ik toen der tijd 24 lessen over gedaan en heb in een keer mijn rijbewijs gehaald.
Wesley van Felius Wesley van Felius uit Barendrecht heeft geschreven op 5 juni 2017 om 19:56
Door de leuke en vooral leerzame lessen van Leo heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Leo is een kundige leraar met geduld, deze eigenschappen vond ik zelf erg prettig tijdens het lessen. Leo nogmaals bedankt!
Gieneke Gieneke heeft geschreven op 5 juni 2017 om 10:45
Vorige week heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald door de goede en leuke lessen met Leo! Hij is een geduldige leraar waarmee altijd wat te lachen valt! Bedankt Leo!
Robin Robin uit Barendrecht heeft geschreven op 4 juni 2017 om 18:48
Drie weken geleden heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, dit zou niet gelukt zijn zonder de leuke maar ook leerzame lessen van Leo. Ik wil u nogmaals bedanken. Een echte aanrader!!
Nadine Nadine uit Barendrecht heeft geschreven op 4 juni 2017 om 11:29
Het is alweer een tijdje geleden, ongeveer 3 jaar, heb ik mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Landzicht. Ik vond het erg fijn dat je niemand hoeft op te halen en dat je jezelf thuis brengt. Daarnaast is Leo een lieve man en voel je je op je gemak tijdens het lessen. Echt een aanrader!
Minoesch Polet Minoesch Polet uit Barendrecht heeft geschreven op 3 juni 2017 om 18:56
Heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! En dat allemaal dankzij Leo. Als ik terug denk aan mijn lessen die ik heb gehad vond ik ze zeer leerzaam, duidelijk, geruststellend, en super gezellig! Altijd veel gelachen en altijd gezellige, leuke gesprekken gehad. Ik voelde mij altijd erg veilig bij Leo in de auto. Hij let altijd goed op tijdens de gesprekken door en hij is erg geduldig. Het maakt niet uit of je paar keer een foutje maakt. En als dat dan af en toe gebeurd dan blijft hij rustig en helpt hij gelijk als dat nodig is. Voor iedereen is Autorijschool Landzicht zeker een dikke aanrader!!!
Sophie Sophie uit Barendrecht heeft geschreven op 13 maart 2017 om 20:44
Leo bedankt voor de erg leuke en leerzame lessen! ook ik heb in 1 keer m'n rijbewijs gehaald!
Naomi Naomi uit Barendrecht heeft geschreven op 4 januari 2017 om 16:27
Leo is een gezellige vent en een goede leraar waardoor ik in een korte tijd m’n rijbewijs heb kunnen behalen. Eindproduct is een berg aan verkeerskennis en ervaring waardoor je veilig in een auto de weg op kunt. Bedankt Leo voor de gezellige lessen, en hopelijk mogen er nog heel wat mensen in 1x slagen maar door jouw manier van les geven ga ik er vanuit dat dit geen probleem zal zijn!
Rob van der Waal Rob van der Waal uit Barendrecht heeft geschreven op 19 september 2016 om 11:33
Bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen! Ook ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald bij rijschool Landzicht!
Jamie Jamie heeft geschreven op 29 juni 2016 om 21:13
Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, dankzij de goede en leuke lessen van Leo. Zeker een aanrader!
Lisa Lisa uit Barendrecht heeft geschreven op 27 juni 2016 om 17:23
Me rijbewijs in 1x gehaald! Dit komt door de leerzame en leuke lessen. Leo heeft veel geduld! Echt een aanrader
Robine Robine uit Rhoon heeft geschreven op 19 juni 2016 om 10:13
Goede en leerzame lessen! Mijn rijbewijs in 2 keer gehaald! Zeker een aanrader voor andere
Robine Robine uit Rhoon heeft geschreven op 19 juni 2016 om 09:59
Goede en leerzame lessen. Mijn rijbewijs gehaald in 2 keer'. Zeker een aanrader voor andere.
Michelle Michelle heeft geschreven op 12 juni 2016 om 11:26
Alweer een paar maanden geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Landzicht. Een jaar geleden had ik nooit verwacht nu al mijn rijbewijs te hebben, maar het is gelukt om in 1 keer te slagen. Leo, bedankt voor uw geduld tijdens de lessen als ik na 20 keer nog steeds iets fout deed. Groetjes, Michelle
Lisa Lisa heeft geschreven op 12 juni 2016 om 09:39
Hele leuke en vooral leerzame lessen.